Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

DanBred lancerer hollandsk datterselskab

Af esu - 13. apr. 2018 KL. 08:16

Med oprettelsen af DanBred B.V. vil virksomheden sikre kontinuerlig levering af DanBred avlsdyr og genetik til det hollandske marked.

DanBred (tidligere DanAvl) har haft en stærk tilstedeværelse på det hollandske marked i løbet af det sidste årti. Men en ny virksomhedsstruktur og en stærk vison af en kundeorienteret tilgang har vist, at virksomheden omdefinerer sin globale tilstedeværelse siden selskabets indvielse 1. december 2017. Det skriver DanBred i en pressemeddelelse.

Nu afsløres strukturen for Holland.

Thomas Muurmann Henriksen, adm. Direktør for DanBred, siger:

- Vi ser stort potentiale på det hollandske marked. Med DanBred B.V. styrker vi vores allerede gode position og tilstedeværelse yderligere her. DanBred sigter mod at være den foretrukne leverandør af genetiske produkter og service løsninger til kommercielle svineproducenter verden over, og Holland er et vigtigt marked for os. De nederlandske svineproducenter er nogle af de bedste og mest professionelle i verden, og med denne nye lokale virksomhedsstruktur svarer vi på deres opfordring til bedre, mere vidende og ikke mindst; lokale, serviceløsninger omkring vores nøgleprodukter af avlsdyr og genetik.

Seks hollandske multiplikatorer har valgt at arbejde sammen med DanBred B.V. for at levere det hollandske marked:

Bellemakers, Paul vd Steijn

BELA, Frank Lavrijsen, Dick Kroot

Burggraaf, Arie-Jan og Pascal Burggraaf

Klein Ikink, Dolf Klein Ikink

Langerwerf, Bart Langerwerf

De Pijlstaart, Maartin og Leon vd Velden

 Thomas Muurmann Henriksen fortsætter:

- Disse professionelle besætninger, deres ejere og medarbejdere har valgt at fortsætte samarbejdet med DanBred, og vi er utroligt stolte og glade for, at de er en del af DanBred-familien. Vi er stærkt overbevist om, at disse multiplikatorer og den nye virksomhedsopsætning vil sikre maksimal investeringsafkast for alle nederlandske DanBred-svineproducenter.

Oprettelsen af DanBred B.V. er sket i samarbejde med Klasse Ki og vil sikre fortsat vækst samt en klar DanBred-identitet og profil på det hollandske marked.

- Klasse Ki er en vital del af vores nye struktur, siger Thomas Muurmann Henriksen.

- Klasse Ki tilbyder sæd fra den største og bedste DanBred-ornebestand uden for Danmark. Kombineret med deres dedikation til fremragende service og produktkvalitet er vores hollandske kunder i sikre hænder. DanBred Breeding programmet har verdens højeste avlsfremgang på to euro pr. slagesvin om året. Vi og Klasse Ki ser frem til at hjælpe mange flere hollandske svineproducenter med at se, hvad DanBred kan gøre for dem, siger Thomas Muurmann.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame