Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

AC Farming konkurs

Af Joan Jensen - 13. sep. 2018 KL. 08:22

Retten i Kolding har i denne uge taget svineproducenten AC Farming under konkursbehandling.

De seneste uger har været turbulente for den store danske svineproducent AC Farming. Nedturen begyndte for offentlighedens vedkommende med ubetalte regninger hos entreprenøren Gråkjær, som Maskinbladet fik kendskab til i slutningen af august. Siden da har det føget frem og tilbage med forskellige udmeldinger særligt mellem hovedinvestoren Jan Daugaard Pedersen og AC Farmings direktør Jan Rodenberg.

Først sagde Jan Rodenberg, at hans navnebroder havde trukket sig som investor; en udmelding, som Jan Daugaard Pedersen ikke direkte kunne genkende.

Jan Rodenberg har ad flere omgange meldt ud, at virksomheden arbejdede på en løsning for at finde en ny investor. Det arbejde er tilsyneladende ikke lykkes, eftersom AC Farming nu er under konkursbehandling ved retten i Kolding. Det fremgår af en meddelelse fra Statstidende torsdag morgen.

Af Statstidendes meddelelse fremgår det desuden, at kuratorer er advokaterne Lars Hjortshøj Nielsen og Mads Danielsen. Har man penge til gode hos AC Farming, skal man anmelde kravet til kuratorerne inden for fire uger.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame