Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

50 danske robotter vasker i Frankrig

Af MAN - 10. feb. 2019 KL. 13:15

Vaskerobotter i svinestalde tager 80 procent af det manuelle arbejde og er godt for medarbejdernes arbejdsmiljø.

På Eurotier i 2016 stillede Washpower for første gang med en stand, hvor de ville starte den internationale rejse. Det viste sig at det skulle blive i Frankrig at efterspørgslen for vaskerobotten for alvor kom.

I løbet af Eurotier messen år 2016 blev der vist stor interesse for vaskerobotten til svinestalde. En del af interessen kom fra et par franske herrer, Jean-Pierre og Christian, som nysgerrigt undersøgte maskinen. Jean-Pierre ejer en virksomhed, som opsætter inventar og udstyr i svinestalde. Christian ejer en virksomhed, der sælger højtrykspumper.

- Vores franske forhandler har vist, at ProCleaner X100 har et potentiale udenfor Danmarks grænser. Deres resultater er med til at motivere vore øvrige udenlandske forhandlere, og skaber som sådan præcedens for det potentiale der kan arbejdes med, siger Christian Pedersen, eksportsælger hos Washpower.

Interessen var stor for de to, og derfor blev der arrangeret en rejse den 24. januar til Danmark for at se Washpowers produktion. Efter besøget besluttede parterne at starte virksomheden ID1.Port, som skulle importere og sælge vaskerobotter i Frankrig.

ID1.Port købte den første robot den i marts 2017, hvilket skulle vise sig at blive den første ud af mange. Sidenhen har de tilkoblet fem forhandlere, som skal sælge i andre regioner af Frankrig.

I januar i år bestilte franskmændene deres vaskerobot nummer 50 på bare under to år.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame