Cookies og privatliv

 
Anvendelse af cookies

Vi anvender cookies på shoppen for at kunne forbedre din købsoplevelse og for at registrerede kunder kan tilpasse shoppen efter deres behov.

Vi anvender ligeledes cookies til at indsamle besøgsstatistik på shoppen

 

Generel indsamling af data i forbindelse med køb

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse 
Mobiltelefonnummer
E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos FBG Medier A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Direktøren for FBG Medier samt vores kundeservice- og finansafdeling har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

De dataansvarlige hos FBG Medier er IT-afdelingen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.maskinbladet.dk/shop videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, undtaget Trustpilot, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Vi anvender Trustpilot.dk til indhentning af køberoplevelser. Oplysninger indsamlet fra Trustpilot.dk videregives ikke til andre.

 

Som kunde hos FBG Medier A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FBG Medier A/S.

 

Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.


Accepter cookies

Denne hjemmeside anvender cookies - læs mere her