Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nye maskiner i PowerGear Preview

Af Helge Plougmann Nielsen - 13. dec. 2012 KL. 11:06

  • powergear_preview

For at give læserne mulighed for at orientere sig om den nyeste teknik, introducerer Maskinbladet PowerGear Preview, der i tekst, billeder og video kort fortæller om morgendagens maskinnyheder.

PowerGear har været et fast koncept i Maskinbladet og på Maskinbladet Online i en årrække. Det fortsætter uændret, og her går vi i dybden med maskinerne og tester blandt andet traktorerne sammen med Landbrugets Traktorafprøvning.

Men da der til stadighed præsenteres masser af andre spændende maskiner til landbruget, introducerer Maskinbladet nu PowerGear Preview. Med det nye koncept får du som læser og seer et førstehåndsindtryk af, hvordan de nye maskiner fungerer, hvad der er forbedret i forhold til tidligere modeller, og hvilke fordele brugeren kan opnå med de nye maskiner.

Morgendagens teknik

Maskinfabrikanterne tester og demonstrerer til stadighed nye modeller af både kendte og ukendte maskiner. I et samarbejde med producenter, importører og forhandlere vil PowerGear Preview sætte fokus på morgendagens teknik og give læsere af Maskinbladet og de besøgende på Fagbladsgruppens øvrige informationsplatforme et unikt indblik i de hotteste nyheder.

I PowerGear Preview bliver der plads til alle maskintyper, og planen er, at maskinen beskrives både i en artikel og i en video. Vi kan allerede nu afsløre, at der skal køres både med gyllevogne, river, ballepressere og finsnittere. Kravet til maskinerne er blot, at de er nye på markedet og har nyhedsinteresse.

PowerGear fortsætter

Specielt når det drejer sig om traktorer, bliver PowerGear Preview kun en appetitvækker for, hvad vi senere beskæftiger os med i PowerGear. Et eksempel på det er den først PowerGear Preview artikel her på modstående side.

Artiklen beskriver en traktor med en unik transmission, som for første gang anvendes i en landbrugstraktor. Traktoren er fra en forserie og har ikke det udstyr, som seriefremstillede modeller vil blive leveret med her i landet.

Her og nu har vi prøvekørt den nye transmission, og i artiklen fokuseres der på transmissionens opbygning og funktion. Lige så snart de første seriefremstillede modeller kommer til landet, rykker vi i marken og laver en egentlig test af traktoren.

NyhedsbrevFå nyhederne først!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame