Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Her er årets mest læste historier på MASKINteknik.dk

Af Kim Ebbesen - 31. dec. 2015 KL. 08:54

Maskintests i PowerGear, fredagsvideoer og kæmpelifte tiltrak flest læsere i 2015.

Skal man tro listen over de mest læste historier på vores hjemmeside for 2015, er I, kære læsere, stærkt optaget af maskintest og videoer af entreprenørmateriel i anderledes udfordringer.

På årets top fem finder man to PowerGear-maskintests og to af vores fredagsvideoer. Top fem ser således ud:

1. "Sådan takler man ikke en fyring". I denne fredagsvideo er en maskinfører netop blevet fyret - måske på grund af hidsigt temperament - og det tog han ikke så pænt. Se den eventuelt igen, men bliv endelig ikke inspireret.

2. "PowerGear: Kæmpegraver med styrke og stabilitet". Liebherr R 976 er ubetinget den største maskine, vi indtil videre har testet i PowerGear. Den cirka 95 tons tunge gravemaskine var blikfang hos JMM under E&H messen i begyndelsen af maj. Vi fik lov til at lege med den efterfølgende, og den har i høj grad også tiltrukket mange besøgende på vores hjemmeside.

3. "Syv kilometer kæmpelifte på nordjysk motorvej". En kortege af lastbillifte til kranvirksomheden BMS A/S skabte i begyndelsen af 2015 tæt trafik på vores hjemmeside. Kortegen var en del af et reklamefremstød for BMS A/S, der skulle løfte virksomheden fra at være en aktør i den danske byggebranche til i højere grad at være europæisk aktør.

4. "Case flår tøjet af en kvinde". Vi må indrømme, at overskriften til denne fredagsvideo havde fået en stramning. Tøjet blev ikke ligefrem flået af. Tværtimod var der tale om præcisionsarbejde fra en maskinførers hånd i en Case gravemaskine med sortergrab. Udfordringen fandt sted i et italiensk tv-show.

5. "PowerGear: Komfort i verdensklasse". Vi havde tilbage i 2013 testet Ljungbys gummihjulslæsser L15. Den kom efterfølgende i en ny version, hvor nogle af de kritikpunkter, som PowerGears testteam havde noteret sig, var blevet håndteret. Resultatet af den nye test i begyndelsen af 2015 viste en læssemaskine, som virkelig leverede varen. Blandt andet i form af sin aktive kabineaffjedring.

Vi kan glæde læserne med, at vi i 2016 fortsætter med PowerGear-tests og fredagsvideoer, og naturligvis også med øvrige interessante nyheder dagligt fra entreprenørbranchen.

NyhedsbrevFå nyhederne først!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame