Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny Case landet på dansk grund

Af Kim Ebbesen - 1. dec. 2015 KL. 16:23

Den første Case CX250D er kommet til Danmark og testes i PowerGear senere i december.

De nye Case CX D-serie gravemaskiner havde europæisk premiere på Intermat i foråret, hvor de vakte interesse med Tier 4 Final teknologi. Nu er den første maskine kommet på dansk grund, og i den forbindelse var der træning hos den danske importør SD Kjærsgaard i Kolding, hvor sælgere fra firmaet var samlet sammen med Case-partnerne Bay Christensen A/S og Ringe Maskinforretning A/S.

Det danske Case team melder om en af markedets mest konkurrencedygtige maskiner, når det drejer sig om brændstofforbrug, løftekapacitet, serviceomkostninger og laveste ejertids omkostninger.

Teamets "træner" var på dagen var Dave Garner, der i anledningen var fløjet ind fra England. Han er en meget rutineret Case-specialist, som har været ansat i 50,5 år hos Case, startende hos JI Case. Han har været med i testen af den nye serie gravemaskiner, og han besøgte fabrikken i Japan i denne forbindelse. Maskinerne bygges både på fabrikken i Japan og i Italien.

De første D serie maskiner er solgt i Danmark, og forventes leveret i første kvartal i det nye år, oplyser SD Kjærsgaard.

I uge 49 kan den nye D serie ses hos SD Kjærsgaard i Kolding og sidst på året hos sjællandske Bay Christensen A/S i forbindelse med åbent hus den 29. december. Maskinen testes af PowerGears testteam i Ulfborg i uge 50, og resultatet bringes i magasinet 15. januar næste år.

NyhedsbrevFå nyhederne først!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame