Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Brdr. Willemoes Skovservice

Brdr. Willemoes Skovservice

Brdr Willemoes Skovservice anvender bælteknusere for lavt marktryk. Raptor 800 & 300

Af Bjørn Willemoes - Brdr. Willemoes Skovservice | 14. apr. 2018

Med en af de allerstørste grenknusere i verden, Raptor 800, kan Brdr Willemoes Skovservice arbejde sig igennem store opgaver i selv meget kuperet terræn. Samtidig kan de leve op til behovet for effektivitet, ...

Med en af de allerstørste grenknusere i verden, Raptor 800, kan Brdr Willemoes Skovservice arbejde sig igennem store opgaver i selv meget kuperet terræn. Samtidig kan de leve op til behovet for effektivitet, samtidig med at være skånsomme mod skovbunden. Denne kombination gør bælteknuseren meget attraktiv at anvende for firmaet, som nu har kørt med maskinen i knap 2 år.

Brdr Willemoes Skovservice bruger den effektive maskine på kundernes helt store opgaver. Ved mindre opgaver anvender firmaet også deres Raptor 300, som er lillebror til 800, og også er på bælter. Begge maskiner kan også klare helt store stød efter sitka og egetræer.

De traktordrevne grenknusere, firmaet også anvender, dækker store arealer på kort tid, men kun hvis terrænet tillader det. Med bælteknuserne kan de køre effektivt i meget bløde og skrå områder, og samtidig passe godt på skovbunden grundet et meget lavt marktryk. På grund af bælterne, kan grenknuserne fortsætte uden problemer, som ellers stopper de normale grenknusere, som er monteret på traktorer.

reklame