Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Trehøje Flis

Trehøje Flis

Trehøje Flis

Hos os kan du være sikker på en kvalitetsløsning i alle aspekter. Vi lægger stort arbejde i alle opgaver, vi udfører og der bliver altid kræset om detaljerne. Gennem tiden har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private og erhverv. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit kommende projekt. Kontakt os i dag og hør nærmere.

En af de ting vi gør meget i her i firmaet er at løse både små og store opgaver. Med den ekspertise vi har, så er vi i stand til at have blik for detaljen og sikrer et flot finish og lang holdbarhed på vores ydelser. Udgifterne på dit projekt bliver holdt nede. Har du behov for at vi arbejder på tværs af forskellige opgavetyper, så er det i princippet ligegyldigt hvad du skal have fixet, så kan vi ordne det for dig. Dette gælder specielt flishugning, stubfræsning og naturpleje. Vi kommer gerne fordi og tager en uforpligtende snak om din opgave.

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for.

Præstegårdsvej 27, Timring
7480 Vildbjerg
Tlf.: 97132428
E-mail: flis@post.tele.dk
Web: www.trehoejeflis.dk
Trehøje Flis
Medlem af

Opgaver vi udfører

  • Skovning
  • Flis og energitræ
  • Naturpleje
  • Jordbearbejdning

Find os her

Se rutevejledning

Facebook

reklame