Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Sumitomo Chemical og BASF indgår samarbejde om nyt svampemiddel

Af esu - 14. jun. 2017 KL. 15:44

Sumitomo Chemical og BASF underskriver en global samarbejdsaftale om udvikling af nyt fungicid.

Sumitomo Chemical og BASF, to af verdens førende kemiske virksomheder, har indgået en samarbejdsaftale om udvikling af et nyt fungicid.

Aftalen bringer Sumitomo Chemicals og BASFs innovationsfærdigheder sammen til at levere en ny fungicidforbindelse til landmænd rundt omkring i verden. Denne forbindelse, som er opdaget af Sumitomo Chemical, demonstrerer høj effektivitet til bekæmpelse af større plantesygdomme, herunder dem, der har udviklet resistens over for andre tilgængelige fungicider.

- Sammen med BASF vil vi være i stand til at give flere producenter mulighed for at opleve fordelene ved dette nye fungicid, som vil spille en vigtig rolle i resistensstyringen af ??svær at kontrollere plantesygdomme. Gennem dette partnerskab viser vi vores engagement i bæredygtig landbrugsproduktion, forklarede Ray Nishimoto, Sumitomo Chemicals repræsentantdirektør og Senior Managing Executive Officer, formand for Health & Crop Sciences Sector under den officielle signeringsceremoni i Tyskland.

Fungicidet vil være et nyt værktøj til at sikre udbytter i afgrøder, hvor svampedræbende muligheder er begrænsede.

- Landmænd ønsker at dyrke sunde afgrøder og bæredygtigt leverer den stigende efterspørgsel efter mad og fiber. Dette strategiske samarbejde mellem BASF og Sumitomo Chemical demonstrerer de to virksomheders engagement i at investere i løsninger, der hjælper landmændene med at styre deres forretning, siger Markus Heldt, formand for BASFs afgrødebeskyttelsesafdeling.

Virksomhederne planlægger separat at udvikle unikke fungicider med den nye forbindelse, som skal supplere deres porteføljer. Kommercialisering af virksomhedernes respektive formuleringer forventes at begynde at følge deres registreringer og lovgodkendelse fra relevante myndigheder.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame