Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Stor pløjedemonstration i Østdanmark

Af ame - 6. okt. 2017 KL. 11:57

  • ww266265_1
  • ww266265_2
  • ww266265_3

VKST Planteavl afholder en stor pløjedemonstration i Faxe med fremvisning af 11 plove fra otte forskellige fabrikater, så du kan få et overblik over plovmarkedet lige nu.

Trænger den gamle plov til en udskiftning, eller er du nysgerrig på, hvor godt de helt nye plovtyper pløjer, så er der nu mulighed for at få et overblik - lyder det fra VKST Planteavl.

Den 1. november 2017 afholder VKST Planteavl en stor pløjedemonstration på Sjælland, hvor de inviterer landmænd fra hele landet til Faxe.

- Vi synes, der er behov for at fokusere på bedre pløjning. Mange landmænd har brug for en nyere og bedre plov, eller blot brug for at blive dygtigere til at indstille og køre med den eksisterende plov. Derfor vil vi med denne demonstration håbe, at flere landmænd vil interessere sig for det gode håndværk, pløjning er, siger maskinkonsulent hos VKST Søren Geert-Jørgensen, som står for arrangementet sammen med sin kollega Christian Rabølle.

Den nyeste plovteknik

Der er tilmeldt 11 plove af otte forskellige fabrikater på markedet. Og der er rig mulighed for at snuse lidt til den nyeste teknik inden for pløjning.

- Af den nyeste plovteknik viser vi eksempelvis en plov med elektronisk justering af træklinjer, vendestop og dybde, så ploven kan finjusteres ud fra traktorens brændstofforbrug. Det er meget spændende, og vi glæder os rigtig meget til at præsentere alle plovene, fortæller de to maskinkonsulenter.

Efter præsentationen vil plovene blive sat i gang på marken. VKST har sat fire timer af til hele arrangementet, der foregår hos Landmand Anders Christensen, Vivedevej 8 i Faxe, og det er et gratis arrangement uden tilmelding. Der kan hentes mere information om programmet på VKSTs hjemmeside.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame