Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Stor interesse for miljøteknologier

Af MAN - 3. dec. 2018 KL. 16:30

Landbrugsstyrelsen har modtaget 435 ansøgninger om tilskud til miljøteknologier, der kan reducere miljø- og klimapåvirkninger fra landbruget.

Landbrugsstyrelsen er netop gået i gang med sagsbehandle ansøgningerne.

- Hvis vi har spørgsmål til din ansøgning, opfordrer vi til, at du svarer på alle vores spørgsmål i rette tid, så vi hurtigt kan få afgjort din sag, skriver Landbrugsstyrelsen på deres hjemmeside.

- Mange landmænd og gartnerier har været interesseret i at investere i teknologier der kan reducere miljø- og klimapåvirkningen, og vi er i gang med at behandle ansøgningerne.

- Vi har 435 ansøgninger, og ordningen er overansøgt med 61,8 mio. kr. Overskydende midler i et indsatsområde i én sektor vil blive fordelt til overansøgte indsatsområder i samme sektor. Eksempelvis vil overskydende midler til økologisk planteavl blive overført til konventionelt planteavl, skriver Landbrugsstyrelsen på hjemmesiden.

Hvis der er ansøgt for flere midler, end der er til rådighed, vil projekter med den højeste pointscore blive prioriteret først. Ansøgningerne får point efter projektets samlede sparede miljømæssige belastning. På den måde får de bedste ansøgninger tilsagn om tilskud inden for den afsatte ramme på 112. mio.

Miljøteknologiordningen er en del af det danske Landdistriktsprogram 2014-2020, som har til formål gennem tilskud til investeringer i nye teknologier - at reducere miljø- og klimapåvirkningen fra den primære jordbrugsproduktion.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame