Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Stærk opbakning på Djursland

Af MAN - 20. jun. 2019 KL. 18:15

Djurslands Landboforening har afholdt syv velbesøgte bedrifsbesøg i maj og juni. Formanden for Planter og Natur glæder sig over opbakningen.

- Det er bemærkelsesværdig, at vi som en mindre forening har så enorm en opbakning til vores arrangementer. Det er helt fantastisk, og vi fortsætter naturligvis næste år, lyder det fra Peter A. Poulsen, formand for Udvalget for Planter og Natur, Djursland Landboforening, som kan se tilbage på syv velbesøgte bedriftsbesøg.

Djursland Landboforening er kommet om på den anden siden af det, man må kalde syv meget velbesøgte bedriftsbesøg. Den lokale landboforening er kendt for at kunne trække rigtig mange besøgende til deres arrangementer, og det er noget, der glæder formanden for Udvalget for Planter og Natur i Djursland Landboforening.

- Besøgstallet svarer til, at samtlige af vores medlemmer har været forbi til et af vores bedriftsbesøg. Det er bemærkelsesværdigt, at vi som en mindre forening har så enorm en opbakning til vores arrangementer. Det er helt fantastisk, og vi fortsætter naturligvis næste år, lyder det fra Peter A. Poulsen.

Besøg af 780 landmænd

I år havde 780 landmænd valgt at kigge forbi til et af de syv besøg, som var fordelt i maj og juni. Nogen af dem kom vanen tro langvejsfra. Udvalget for Planter og Natur i Djursland Landboforening stod for de fire af besøgene med et besøgstal på 560. Derudover havde Deltidsudvalget, Kvægbrugsudvalget og Økologisk Udvalg hvert et arrangement. De fire planteavlsbesøg, som alle lå en tirsdag, var delt op i temaer. Det første besøg var i Hevring, hvor der var fokus på minivådområder. Dernæst var der GPS og teknik på programmet i Fausing, inden turen gik til Mols, hvor man besøgte en maskinstation, som specialiserer sig i at operere i mindre områder i besværligt terræn. Årets bedriftsbesøg sluttede nær Homå, hvor der blev snakket sprøjteteknik og vaske/fyldepladser, som udvalget i den seneste tid har haft stor fokus på.

- Vi har valgt at dele aftenerne op i de temaer, som vi synes, er de vigtigste lige nu. Til bedriftsbesøgene får man mulighed for at møde sine kollegaer, smalltalke og finde ny inspiration og et netværk. Det er rigtig vigtigt i et erhverv, hvor mange af os har få eller ingen ansatte. Vi kan altid lære noget af at se, hvordan andre gør tingene, mener Peter A. Poulsen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame