Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Sjællandsk roadtur med Yara, Fendt og Bredal

Af mod - 26. apr. 2017 KL. 12:20

I løbet af uge 18, 19 og 20 vil Yara, Fendt og Bredal sammen besøge forskellige gårde rundt om på Sjælland og demonstrere gødningsspreder med Yara-udstyr.

For at sætte yderligere fokus på præcisionslandbrug har Yara, Fendt og Bredal, samt HMC-Maskiner A/S i Sorø, som har stået for at samle hele pakken, valgt at gå sammen og demonstrere firmaernes bud på fremtidens gødningstildeling.

Samlet i en pakke får du muligheden for at både se og prøve den stærkeste teknologi inden for præcisionsgødskning. Yara fortæller, at idéen bag projektet, er at få det maksimale ud af både udstyr, arbejdstid, samt afgrøder, hvilket i sidste ende gerne skulle komme landmanden økonomisk til gode.

Yarar fortæller, at med de nye kvælstofkvoter stilles der nu endnu større krav til optimering af kvælstofmængden. Løbende i vækstsæsonen skal kvælstoftildelingen justeres og tilpasses til den gældende sæson samt udbyttepotentialet. Ved at benytte Yara N-Sensoren vil denne udregne potentialet for dig og justere tildelingen derefter.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame