Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Priser til naturen

Af MAN - 4. jun. 2019 KL. 14:00

15. Juni Fonden indkalder indstillinger til Naturprisen og Ildsjælprisen 2019

Fonden medvirker til at sikre og forbedre de danske landskabelige og naturmæssige værdier samt den danske flora og fauna. Derfor uddeler fonden hvert år to naturpriser, Naturprisen på 200.000 kroner og Ildsjælprisen på 100.000 kroner. Fonden ønsker herigennem at støtte lodsejere, der gennem egne initiativer aktivt har gjort en særlig indsats for naturen, skriver fonden i en pressemeddelelse.

Indsatsen kan være bevaring og udvikling af eksisterende natur gennem naturbeskyttelse, naturpleje, naturgenopretning og etablering af bedre sammenhængende natur. Indsatsen kan også omfatte projekter, hvor naturen kan udvikle sig på egne betingelser.

Naturprojekter

Målet med 15. Juni Fondens naturpriser er også at inspirere til samarbejde blandt lodsejere om naturprojekter.

- Fonden ser gerne, at dette sker på tværs af interesser og ejendomsskel i håb om, at dette vil føre til bedre natur og give naturen mere plads i Danmark, skriver fonden.

Naturpriserne gives primært til private lodsejere, herunder til både enkeltpersoner og grupper eller sammenslutninger af lodsejere.

Både statslige-, kommunale- og private aktører er velkomne til at indstille en kandidat til en af naturpriserne til 15. Juni Fonden, skriver fonden.

På hjemmesiden www.15junifonden.dk findes et indstillingsskema, hvor der også findes uddybende informationer om naturpriserne. Deadline for at indsende indstillinger er 5. juli 2019.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame