Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Overgaard etablerer kornmodtagelse på Falster

Af esu - 19. maj. 2017 KL. 08:16

Når Overgaard etablerer kornmodtagelse på Skjørringe Gods på Falster, er det for at være til stede der, hvor landmændene er. Firmaets nye kornmodtagelse står snart klar og vil have særdeles fleksible åbningstider i høst.

Når Overgaard etablerer kornmodtagelse på Skjørringe Gods på Falster, er det for at være til stede der, hvor landmændene er. Firmaets nye kornmodtagelse står snart klar og vil have særdeles fleksible åbningstider i høst.

Overgaards grovvareafdeling er i fuld gang med at etablere kornmodtagelse på Skjørringe Gods ved Stubbekøbing på Falster.

- Der bliver særdeles fleksible åbningstider til høst på vores nye kornmodtagelse. Så kan vore kunder komme og læsse deres korn af i en fart og hurtigt komme hjem og høste videre, når vejret er til det, siger salgskonsulent hos Overgaard, Rasmus Tanciula, der skal betjene firmaets kunder på Lolland og Falster.

- Når vi nu etablerer kornlager på Falster, så er det ganske enkelt for at være til stede der, hvor landmændene er. I øvrigt har landmænd på Lolland og Falster tradition for selv at levere deres korn, påpeger Rasmus Tanciula.

- Når høsten går i gang, vil jeg være synlig på den nye kornmodtagelse for at sikre en tæt dialog med landmændene lige fra start - og i øvrigt være til praktisk hjælp på stedet, fortsætter salgskonsulenten fra Overgaard.

Kapacitet til 16.000 tons

Firmaets nye kornlager på Skjørringe Gods får kapacitet til at rumme 16.000 tons. En bestående hal kan rumme 6.000 tons, mens der bliver plads til 10.000 tons i en helt ny hal, som står færdigbygget i løbet af ganske kort tid.

Overgaard lejer sig ind i de to haller. Det er således godsejer Henrik Fabienke, der står for byggeriet af den nye hal. I øvrigt har der tidligere været kornmodtagelse på stedet, så man er kendt med det.

Alt efter situationen kan landmændene tippe deres korn af inde i en af de to kornhaller - eller på en støbt plads imellem hallerne. Der er brovægte på stedet, og korn, der ikke er lagerfast, tørres ned med et mobilt gennemløbstørreri.

- Vores nye kornlager ligger midt i et større landbrugsområde. Det betyder blandt andet, at landmændene nemt kan komme hertil med deres kornlæs - uden generende bytrafik, påpeger salgskonsulent Rasmus Tanciula fra Overgaard.

Kunderne, såvel nye som gamle, vil blandt andet få fordelene af Overgaards enkle afregningsmodel. Den giver en simpel og hurtig afregning med eksempelvis op til to procent urenheder uden fradrag på foderkorn.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame