Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Oplev plovfabrikanter i skarp konkurrence

Af ame - 11. okt. 2017 KL. 08:25

Det nyeste og bedste udstyr inden for pløjning bliver vist frem for tilskuerne, når der er Fabriks-DM den 28. oktober på Mors.

En plov er ikke bare en plov. Det bliver med alt tydelighed vist, når syv af Danmarks førende plov-fabrikanter kæmper om titlen som landets bedste til Fabriks-DM arrangeret af LandboUngdom.

Til Fabriks-DM konkurrerer importørerne om at levere den bedste pløjning.

- Deltagerne vil vise den absolut bedste pløjning med den plov, de importerer. Der sker en udvikling hele tiden inden for plove, og det bliver meget interessant at se, hvad importørerne kommer med, siger Jens Iversen, der er med i styregruppen bag DM i pløjning og formand for Landspløjeudvalget.

Til Fabriks-DM kan du opleve plove fra producenterne Amazone, Kuhn, Pöttinger, Kverneland, Överum, Maschio/Gespardo og Lemken.

Plove i konkurrence

Plov-importørerne tager deres nyeste og bedste grej med til Fabriks-DM, og én af deltagerne vil sågar præsentere en helt ny model til stævnet. Og stævnet er ikke bare for sjov, skriver LandboUngdom.

- Det er sandelig konkurrence. I forhold til en normal demonstration af plove, bliver der her sat karakterer på deres præstation, og alle vil vinde, siger Jens Iversen.

- De gør også meget for at finde den bedste chauffør til traktoren, og det er jo også meget vigtigt for dem at vælge det rigtige udstyr og indstille ploven korrekt i forhold til jorden. Som tilskuer kan du observere, hvad de kan præstere, og du kan også få en snak med importørerne og deres produktchefer.

Fabriks-DM afholdes lørdag den 28. oktober i forbindelse med Danmarksmesterskabet i pløjning hos Peterslund på Mors. Der pløjes fra 11-12.30, og kl. 14.40 er der præsentation af pløjefelterne.

Arrangementet afholdes lørdag den 28. oktober kl. 11, Peterslundsvej 4, 7990 Øster Assels.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame