Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nu kan du styre brovægten fra mobiltelefonen

Af mod - 9. apr. 2017 KL. 11:21

  • ww244947_1
  • ww244947_2

Danvægt har netop lanceret et nyt koncept, hvor brovægten styres fra traktorsædet.

Løsningen hedder AgroMobile og går i al sin enkelthed ud på, at en App installeres på mobiltelefonen, hvorefter den bruges til styring af vejeprocessen på brovægten - uden at operatøren behøver at stige ud af køretøjet eller på anden måde er i kontakt med udstyr ved brovægten.

Fra AgroMobile kan man med et enkelt tryk i applikationen lave vejninger, hvilket ifølge Danvægt giver en meget hurtig ekspeditionstid på brovægten og derved en øget effektivitet.

Danvægt fortæller, at anvendelsen af AgroMobile er utrolig intuitiv, da der er taget udgangspunkt i almindelig anvendte standarder for mobile applikationer.

På mobiltelefonen er det muligt at omkonfigurere de parametre, der bruges på registreringstidspunktet, eksempelvis hvis der skiftes kørsel fra en mark til en anden, eller en afgrøde til en anden afgrøde.

Når registreringen er gennemført, fremsendes informationer om registreringen til mobiltelefonen, samtidig med at AgroMobile gemmer data lokalt ved brovægten.

Også til eksisterende

AgroMobile kan tilkobles nye og eksisterende brovægte og er en let løsning for at effektivisere vejeprocessen på brovægte.

Danvægt fortæller, at brovægten kan verificeres, og overholde alle krav til verificeret vejning, hvilket er nødvendigt, da brovægtene ofte anvendes til køb og salg mellem partnere, og dermed danner grundlag for afregning af mængderne.

Løsningen kan naturligvis kobles sammen med visningen på eksempelvis fjerndisplay, signal-lamper og lignende udstyr.

AgroMobile kan naturligvis kobles sammen med andre systemer fra Danvægt, og virke som et solitært system, ligesom det kan anvendes i sammen med andre løsninger, herunder andre softwareløsninger eller løsninger hvor der anvendes vejeinstrumenter, storcifferdisplay, trafiklys, bomme, kamera og lignende udstyr.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame