Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Minister mener dom skal efterleves af Vejen Kommune

Af Marianne Nørmark - 1. nov. 2018 KL. 08:51

Flere retsordfører har henvendt sig til minister Ole Birk Olesen for at få ham til at gå ind i vejstriden om Skovgårdsvej i Vejen.

Vejstriden om Skovgårdsvej i Vejen er nu oppe på højeste politiske niveau. Retsordførere for både DF og Venstre har henvendt sig til Transport, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) for at få ministeren til at kigge på vejstriden.

Maskinbladet har også henvendt sig til ministeren om sagen, for at høre om han er blevet kontaktet, og om han agter at gribe ind i striden mellem landmand Martin Lund Madsen og Vejen Kommune.

Minister Ole Birk Olesen (LA) bekræfter i et skriftligt svar til Maskinbladet, at han er blevet kontaktet af retsordførerne.

- Jeg kan bekræfte, at jeg har modtaget henvendelser fra retsordførere om sagen, som jeg vil besvare. Højesterets dom skal naturligvis efterleves, og Banedanmark har taget kontakt til den berørte lodsejer med henblik på at drøfte sagens videre proces. Jeg ser derfor ikke noget behov for at gå yderligere ind i sagen på nuværende tidspunk, skriver minister Ole Birk Olesen i en mail.

Peter Kofoed Poulsen (DF) besøgte landmanden på dagen, hvor Skovgårdsvej blev spærret, og udtalte dengang, at han ville gå til de relevante ministre, herunder transportministeren. Også Preben Bang Henriksen (V), retsordfører, har henvendt sig til ministeren om sagen.

I går besøgte folketingspolitiker og tidligere direktør i L&F Søren Gade (V) landmanden for med egne øjene at besigtige vejspærringen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame