Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Løbende overblik over afgrøderne fra mobilen

Af mod - 13. jul. 2017 KL. 10:56

Datalogisk har udviklet et nyt lagerstyringsprogram til mobil og tablet, som giver et løbende overblik og styr på beholdningen i høsten.

- Høsten er en travl tid, hvor registreringer og optegnelser hurtigt kan blive nedprioriteret og gjort med venstre hånd, derfor kan det være vanskeligt at følge op bagefter, fortæller Birger Hartmann fra Datalogisk og fortsætter:

- Vi ved, der ligger et stort potentiale i at have det rette og eksakte overblik i forhold til effektivitet, tid og ressourcer, og derfor er vi glade for at kunne præsentere og tilbyde vores nye system, som bidrager til netop det.

Registering på farten

Med Næsgaard Mobile kan landmanden indtaste og registrere afgrøder på forskellige niveauer. Når afgrøderne køres ind fra marken kan man indtaste mængde, hvilken mark de kommer fra, og hvilket lager de bliver opbevaret på. Eksempelvis byg-lageret, hvede-lageret eller frøgræs-lageret. Nogle lagere er oprettet, mens man også selv har muligheden for at oprette et lager, som er særlig relevant for den enkelte bedrift, samt der er muligheder for at oprettelse af eksterne lagre som eksempelvis et foderstof.

Med mobilen ved hånden er det let at registrere data på stedet, eksempelvis den nøjagtige mængde ved invejning. Derudover har man ved hjælp af mobiltelefonen adgang til indtastede høstdata, hvor som helst og når som helst - og papiroptegnelser er man dermed fri for.

Løbnende udvikling

Datalogisk fortæller, at programmet kan bruges sammen med Næsgaard Mark eller som et separat modul. 'Lagerstyring af afgrøder' hedder systemet, som kan tilgåes fra mobil, tablet og online på computeren.

- Vi har sørget for en nem og enkel brugerflade, som opfylder de behov, vi lige nu ser i praksis, fortæller Birger Hartmann.

- Programmet vil dog løbende være under videreudvikling, så vi hele tiden sørger for at levere et optimalt og tidssvarende produkt, som letter og effektiviserer det daglige arbejde på bedriften på bedste vis, påpeger Birger Hartmann.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame