Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Kartofler og gulerødder for bryster

Af joa - 14. sep. 2018 KL. 12:00

For fjerde gang støtter Lammefjordens Grøntsagslaug kampagnen Støt Brysterne.

Som i de foregående år vil særlige Støt Brysterne-poser med kartofler og gulerødder være at finde i dagligvarebutikker landet over. For hver pose, der sælges, giver grøntsagsproducenterne på Lammefjorden 50 øre til Kræftens Bekæmpelse, som står bag kampagnen. Det skriver Lammefjordens Grøntsagslaug i en pressemeddelelse.

- Der har i alle årene været fuld opbakning fra medlemmernes side. Det gælder både de avlere, som dyrker gulerødderne og kartoflerne, og de virksomheder på Lammefjorden, som pakker produkterne, siger Hans Møller Olsen, formanden for Lammefjordens Grøntsagslaug.

Hver krone gør en forskel

Hos Kræftens Bekæmpelse er der også glæde over, at samarbejdet med Lammefjorden fortsætter.

- Det er flot, at producenterne har fremstillet særlige Støt Brysterne emballager og på den måde også er med til at øge opmærksomheden omkring brystkræft. Hver krone gør en forskel og Lammefjordens støtte er medvirkende til, at vi kan fortsætte vores arbejde med at forske, forebygge og hjælpe de brystkræftramte, siger Lotte Rask, kampagneansvarlig for Støt Brysterne.

Gulerødder og kartofler er de to dominerende produkter fra den inddæmmede del af Lammefjorden i Nordvestsjælland. Det er et areal på 55 kvadratkilometer.

2017 er det 15. år, hvor Kræftens Bekæmpelse kører kampagnen Støt Brysterne i efteråret; den begynder i uge 38. I Danmark lever omkring 64.400 kvinder med brystkræft.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame