Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Humlen ved det hele

Af MAN - 16. apr. 2019 KL. 09:30

Kendt engelsk bi-forsker giver foredrag om biernes fremtid.

Bier og bestøvning er på manges læber lige nu, og spørgsmålene lyder: Udkonkurrerer honningbier de vilde bier? Hvad kan vi gøre, for at hjælpe de bestøvende insekter?

Forfatter og bi-forsker Dave Goulson, forfatter til bogen Humlen ved det hele, giver foredrag i Herning om bier. Han er snart aktuel med en ny bog: The Garden Jungle - or Gardening to save the Planet.

Dave Goulsons helt nye foredrag 24. april i Herning tager udgangspunkt i den kommende bog: Hvad kan du selv gøre, for at fodre vilde bier.

Det er et dobbelt-foredrag med oplæg af stifteren af naturorganisationen Plan Bi, Nina L. Hansen, som giver forklaringen på, hvorfor man ikke bare kan lave en liste med vilde biers foretrukne planter.

Dave Goulson holder foredrag i hele verden og forsker i vilde bier og bestøvning på University of Sussex. Dave Goulson er en af Storbritanniens førende eksperter i humlebier, professor i biologi og en anerkendt naturforkæmper. Hans første bog om humlebier har længe ligget på bestsellerlisten i England og er oversat til mange sprog.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame