Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Halm sat i brand på Lolland-Falster

Af Signe Wiese - 18. aug. 2015 KL. 13:15

Ikke mindre end tre brændende halmlagre har holdt Sydsjællands og Lolland-Falsters politi og brandfolk travlt beskæftiget i nat. Politiet formoder, at mindst to af brandene var påsatte.

Ifølge politiets døgnrapport blev den første brand anmeldt tirsdag kl. 00.14. Anmeldelsen lød på, at 400-500 bigpaller brændte på en ejendom ved Kettinge på Lolland. Hverken lade eller bigpaller stod til at redde, og begge dele brændte helt ned. I dette tilfælde har politiet ikke kunne afgøre om branden var påsat.

Den næste anmeldelse indløb kort tid efter, nemlig kl. 00.34. Denne gang var der tale om en brand i Nysted på Lolland, hvor 7-8 bigballer brændte. Her blev ilden hurtigt slukket. Politiet formoder, at ilden var påsat.

Kl. 04.37 kom meldingen om nattens tredje brand. 100 bigballer på en mark ved Horbelev på Falster var i brand, og gnister fra denne brand havde antændt en nærliggende hvedemark. Både hvedemark og bigballer nedbrændte, og politiet formoder at også denne brand var påsat.

Sydsjællands og Lolland-Falsters opfordrer alle, der skulle have set eller hørt noget, til at kontakte politiet på telefon 114.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame