Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Gode råd skal sætte ekstra trumf på bæredygtighed

Af MAN - 26. maj. 2019 KL. 06:20

Agrovi og Nordsjællands Landboforening inviterer inden for på Roskilde Dyrskue til gode råd om blandt andet planteavl, maskinøkonomi og generationsskifte.

Emner som skat, ejendomsvurderinger, planteavl, råstofplanlægning, kødkvæg, maskinøkonomi, ejendomssalg, generationsskifte, handel med råvarer, Conservation Agriculture, bæredygtighed, byggeri, regnvandshåndtering og mange flere emner kan man gå i dybden med hos Agrovi og Nordsjællands Landboforening, som man kan møde på Roskilde Dyrskue.

- I Agrovi er nærhed og nærvær en hjørnesten i rådgivningen, derfor er det helt naturligt for os at være talstærkt tilstede på Roskilde Dyrskue. Dyrskuet er et godt og stort arrangement, hvor der traditionelt er mange besøgende fra hele Sjælland, Møn og Lolland-Falster, fortæller direktør Niels Peter Ravnsborg.

- Og jeg glæder mig til at byde både nuværende og nye kunder velkommen på vores stand, hvor konsulenterne er klar til en snak om alt fra regnskab til regnvand og regnorme, siger han.

- Krav om bæredygtig og klimavenlig adfærd kommer til at præge os alle både i privaten og ude på bedrifterne. I Agrovi vi vil gerne give inspiration til, hvordan det kan gribes an. Som noget helt nyt kan man derfor i år hilse på vores nye bæredygtigheds- og regnvandskonsulenter.

Undgå handelsbommerter

Inden længe er høsten i gang, og næste sæson skal planlægges. På dyrskuet kan man få en snak med Agrovi's AgroMarkets konsulenter om de aktuelle konventionelle og økologiske råvarepriser. Konsulenterne er også klar med gode råd til en handelsstrategi, så man undgår handelsbommerter, der kan koste dyrt. Er man interesseret i at handle uden om de dyre mellemled, kan man blive præsenteret for den nye handelsplatform Commoditrader.

Man kan også få en snak med formand for Landboforeningen Lars Jonsson og landbrugsassurandører fra Lokal Forsikring.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame