Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

DLF køber Gapp Semillas i Argentina

Af mod - 2. feb. 2018 KL. 12:15

  • ww280028_1
  • ww280028_2

DLF har overtaget aktiverne i det argentinske frøfirma Gapp Semillas S.A., der har base i Pergamino, Argentina. Opkøbet er et strategisk skridt for at styrke koncernens forretningsplatform i Sydamerika

DLFs investering i Gapp er et led i koncernens strategiske mål om at udvikle en stærk forretningsplatform i Sydamerika. Gapp Semillas, der blev oprettet i 2007, har hovedkontor med administration, lagerfaciliteter og en forsøgsstation i Pergamino, og omsætter for cirka 30 millioner kroner.

- Opkøbet af Gapp er et vigtigt skridt i vores strategiske ambitioner for Sydamerika. Vi etablerede DLF Estero i Uruguay i 2016, hvor vi har oplevet en positiv udvikling i forretningen. Argentina er langt det største marked for tempereret fodergræs i Sydamerika og med en økonomi i vækst og et forbedret politisk klima, ser vi nu muligheden for at etablere os i Argentina, siger administrerende direktør i DLF, Truels Damsgaard.

Et solidt frøfirma

- Vi har kendt Gapp gennem flere år som et solidt frøfirma. Og med den optimisme og tro på fremtiden, som vi oplever i landbrugssektoren i Argentina, har vi vurderet, at timingen nu er rigtig til at forstærke vores adgang til markedet med vores kløvergræs-sortiment, der passer fint til produktionsområderne i Argentina.

- Opkøbet af Gapp giver os muligheden for en bedre udnyttelse af vores investeringer i vores planteforædling, der strækker sig over fem kontinenter. Vores sorter klarer sig rigtigt godt i mange dele af Sydamerika. Integrationen af Gapp med ??vores nuværende frøproduktions- og salgsaktiviteter i DLF Estero i Uruguay forstærker vores muligheder for at deltage i frømarkedet, hvor vi kan tilbyde et stærkt sortiment til såvel oksekøds- og mælkeproducenter som til plænegræsbrugere i Sydamerika, siger Truels Damsgaard.

Gapp Semillas er et privatejet frø selskab etableret i 2007 og baseret i Pergamino, Argentina. Gapp producerer, distribuerer, markedsfører og sælger frø af flere tempererede og subtropiske fodergræs- og bælgplanter. Det indenlandske salg sker via et netværk af 75 forhandlere i Argentina. Desuden eksporterer virksomheden til Brasilien, Uruguay og andre lande.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame