Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Bredebo Maskinstation vokser med 12.500 kvadratmeter

Af Marianne Nørmark - 21. dec. 2018 KL. 10:30

24-årig Søren Gad har købt den gamle limfabrik i Bredebo. Alle aktiviteter flytter i de nye rammer.

Søren Gad overtog Bredebro Maskinstation for to år siden, og nu har han investeret i den gamle limfabrik i Bredebro. Maskinstationen flytter alle sine aktiviteter til de nye rammer. Dermed går Bredebo Maskinstation fra at have rådighed over 2500 kvadratmeter til 15.000 kvadratmeter. Nu kommer der igenliv i de forladte fabriksbygninger i Bredebro.

Søren Gad vil selv bruge godt to tredjedele af bygningerne, og resten skal lejes ud, siger maskinstationsejeren.

- Det er rigtig godt for maskinerne at komme under tag. Vi har fået gode forhold på vores nye adresse, fortæller Søren Gad, der har 10 medarbejdere ansat.

Planerne om flytning har længe været undervejs, og Søren Gad har haft mange overvejelser omkring nybyggeri, men løsningen om at overtage de gamle fabriksbygninger, har vist sig at være den rigtige.

- Vi har fået noget mere plads. På vores nye adresse har vi plads til både opbevaring, vaskehal og værksted, fortæller Søren Gad.

Klargøringen af og flytningen til den gamle limfabrik har stået på siden foråret 2018, hvor Søren Gad overtog bygningerne. Ombygninger har stået på frem til julemåneden, men er nu også fuldstændig færdige, og alt er klar til indflytning.

Tidligere blev Bredebo Maskinstation drevet af Margit og Otto Bossen, som altså solgte forretningen til Søren Gad i 2017.

3. januar har man mulighed for at komme ind og se de store maskiner i hallerne. Her inviterer Søren Gad og Bredebro Maskinstation til åbent hus.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame