Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Blomster-app skal styrke landmændenes image

Af SSV - 11. jul. 2018 KL. 12:15

App skal gøre blomsterstriberne mere synlige.

En helt ny app gør blomsterstriberne i de midt-og østjyske marker synlige hjemme i stuen og hjælper børne- og by-familier, med at køre direkte ud til adresserne, når de vil plukke blomster.

Det er rådgivningsvirksomheden LMO's afdeling for Planteavl, der har udviklet app'en, der viser vej til nærmeste blomsterstribe, når man indtaster sin udgangsadresse.

Det skriver LMO i en pressemeddelelse.

Bagtanken med app'en er, udover at gøre det nemt for folk at plukke sommerblomster, at styrke de midt- og østjyske landmænds synlighed, mens blomsterne understreger, at landmænd også tænker på naturens mangfoldighed og biernes ve og vel. De er samtidig en tak til lokalbefolkningen for tålmodigheden, når landbrugsmaskinerne er på landevejen.

Alle otte midt- og østjyske landbrugsorganisationer: Landboforeningen Midtjylland, Familielandbruget MIDT-Jylland, Landboforeningen Odder-Skanderborg, Landboforeningen Kronjylland, Vejle-Fredericia Landboforeningen, Østjysk Landboforening, Østjydsk Familielandbrug og Samsø Landboforening har taget app'en til sig og er i fuld gang med at lægge adresser ind i systemet.

I de otte foreninger ser man de farverige blomster, som et positivt signal og en invitation til en åben og konstruktiv debat med resten af befolkningen.

Meget handler om en god dialog mellem by og land og de midt- og østjyske landmænd giver gerne en buket til dem, der har lyst til at tage tråden op.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame