Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Automatisk guidesystem kan øge udbyttet

Af kfp - 16. apr. 2018 KL. 13:55

Sick er klar med et nyt førerassistentsystem til høstmaskiner.

Tidsbesparelse, effektivitetsstigning og aflastning af traktorføreren, når høsten køres hjem - det er alt sammen fordele, som følger med WGS-førerassistentsystemet fra SICK. Det anvendes til detektion og måling af halmskår og andre afgrødeskår. Det skriver Sick i en pressemeddelelse.

Indtil nu har føreren af landbrugsmaskinen været nødsaget til at styre køretøjet således, at skår blev samlet op, findelt og transporteret optimalt og presset til runde eller firkantede baller, der kunne lagres, selv om deres volumen og højde var forskellige. Med WGS har han nu en intelligent høstmedhjælper ved sin side.

Den integrerede tracking-funktion leverer informationer om skårenes position og størrelse. Den er integreret i køretøjets styring, og derfor kan man med disse data automatisk positionere og styre landbrugsmaskinen, regulere dens hastighed og optimere høstforløbet.

WGS'et aflaster føreren. Systemet forhindrer tidskrævende og dyre afbrydelser, ekesempelvis ved grønthøstere og ballepressere, optimerer samtidigt maskinernes udnyttelsesgrad og reducerer dermed arbejdstiden på marken, lover Sick.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame