Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

100 år med frøsektionen

Af ame - 5. jan. 2018 KL. 10:38

L&F's frøsektion fejrer i år sit 100 års jubilæum ved konference.

Den 5.-6. januar afholder Frøsektionen, Landbrug & Fødevarer jubilæumskonference i anledning af 100 året for etablering af De samvirkende danske Frøavlerforeninger.

Med etableringen af De samvirkende danske Frøavlerforeninger den 5. januar 1918 kan Frøsektionen fejre 100 års jubilæum. Det bliver det med en faglig konference og en jubilæumsfest den 5. og 6. januar 2018 på Hotel Trinity ved Fredericia.

To fluer med et smæk.

Frøsektionen holder en faglig konference, hvor der er et historisk tilbageblik på frøavlen gennem 100 år og ikke mindst fokus på fremtiden - såvel teknisk, forsknings- og markedsmæssigt, som på de udfordringer, der kommer, både i Danmark og i landende branchen er i konkurrence med.

Derudover vil jubilæet blive fejret med fokus på, at det, ifølge Frøsektionen, er gået og stadig går rigtig godt for den danske frøavl. Det er takket være de mange gode, idérige og standhaftige kræfter for, der har arbejdet for sektoren i gennem de sidste 100 år, organiseringen, adgangen til et godt og dygtigt forskningsmiljø og en branche, der støtter og styrker dansk frøavl, skriver Frøsektionen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame