Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Uændret mælkepris i maj

Af esu - 24. apr. 2018 KL. 13:08

Arlas acontopris for konventionel mælk er uændret i maj 2018. Industrimarkederne er styrket i den seneste tid. Udsigten for mælkeprisen er stabil i kommende måneder.

Arlas acontopris for konventionel mælk er uændret i maj 2018. Industrimarkederne er styrket i den seneste tid. Udsigten for mælkeprisen er stabil i kommende måneder. Det skriver Arla i en pressemeddelelse.

Acontoprisen for økologisk mælk sænkes med 2 eurocent i Danmark 1. maj 2018. I Sverige sænkes acontoprisen for økologisk mælk ligeledes med 2 eurocent, mens den i Centraleuropa og UK sænkes med 1 eurocent. Acontoprisen for økomælk inklusive tillæg for deltagelse i Arlagården® Plus bliver 313,2 øre/kg.

I acontoprisen indgår tillægget for deltagelse i Arlagården® Plus på 1 eurocent. Dermed bliver acontoprisen for konventionel mælk inklusive tillæg for deltagelse i Arlagården® Plus 226,6 øre/kg.

Acontoprisen for mælk produceret på basis af non-GM foder inklusive tillæg for deltagelse i Arlagården Plus bliver 234,0 øre/kg.

Industrimarkedspriserne er stabile, men dog styrket i den seneste tid, da mælkemængderne er relativt lave på grund af vejrforholdene. Arla's position på det økologiske marked er på linje med det øvrige økologiske marked, hvor efterspørgslen er stabil, men øgede mælkemængder begynder at lægge et nedadgående pres på de økologiske markeder. Udsigten for mælkeprisen for de kommende måneder er stabil.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame