Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Seges skal være mere synlige

Af Erik Suhr - 26. feb. 2018 KL. 10:26

Seges vil arbejde med at blive mere tilgængelige for de danske mælkeproducenter.

Under årets beretning på kvægkongressen i Herning, forklarede sektordirektør for Kvæg i Landbrug & Fødevarer, Gitte Grønbæk, at flere mælkeproducenter oplever, at vigtig viden er svær at finde. Eller genfinde.

- På Christians og min tur rundt i landet til jer har der været et klart budskab fra jer. Nemlig at I ikke ved, hvad vi laver på Seges. Måske har I hørt noget, som I synes, I kan bruge - og ja - så kan I ikke finde det, når I skal bruge det. Det vil vi rette op på - og vi er i gang, siger Gitte Grønbæk.

Arbejdet med at gøre Seges' viden mere tilgængelig og strømlinet er i fuld gang. Og det skal være let at finde frem til den information, som gør en forskel på det pågældende tidspunkt.

- Vi vil lave en Best Practice på alle centrale indsatser. Det skal være let for jer at finde inspiration, hvis I for eksempel døjer med diarré hos kalve. Målet er, at I kan gå ind på handlingsplanen, finde det I vil bruge og trykke på linket. Videoer og SOPS er super anvendelige, hvis du skal have inspiration og drøfte rutiner eller instruere dine medarbejdere. Seges har lavet rigtig mange i 2017, og de ligger alle til frit til brug, forklarer Gitte Grønbæk.

Samtidig understreger direktøren, at vidensudviklingen er vigtig for at udvikle miljøet fremadrettet.

- Hvis vi skal nå de ambitiøse mål her, så skal vi fortsat udvikle vores erhverv. I Seges bliver der dagligt knoklet for at levere nye resultater til jer. Og vi fortæller løbende om resultaterne på landbrugsinfo, Facebook og i medierne. Og det vil vi gøre i endnu højere grad fremadrettet, siger Gitte Grønbæk.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame