Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Sagro justerer kursen for kvægrådgivningen

Af dals - 4. sep. 2018 KL. 08:57

Sagro sætter mere fokus på daglig drift end på forskning og udvikling, lyder det fra rådgivningsvirksomheden, efter at det er kommet frem, at flere tidligere medarbejdere har etableret selvstændig kvægrådgivning.

I forlængelse af, at Sagro i foråret sagde farvel til den daværende kvægchef, er strategien nu justeret, så der er mere fokus på daglig drift end på forskning og udvikling.

- Vi skal fortsat være tæt på landmandens dagligdag og udfordringer. Det er dér, vi allerede har vist vores styrke og kan gøre den største forskel for Sagros kunder, siger Søren Søndergaard på baggrund af nyheden om, at en lille håndfuld tidligere medarbejdere starter selvstændig kvægrådgivning.

citat startcitat start

- Der er ingen tvivl om, at vi har været nødt til at ændre på strategien, for den har vist sig ikke at være holdbar.

Søren Søndergaard

citat slutcitat slut

- Den retning har vi forsøgt at følge under den tidligere ledelse, men den førte os ikke videre, siger han.

- Der er ingen tvivl om, at vi har været nødt til at ændre på strategien, for den har vist sig ikke at være holdbar. Det giver ikke mening, at alle rådgivningshusene bruger kræfter på projekter. Det er jo det vi skal gøre i samarbejde med Seges, siger Søren Søndergaard.

- For Sagro drejer det sig om at bruge den styrke, der ligger i det fælleskab og ansvar, som branchen har, og som vi også er fælles om at bidrage til økonomisk. Vi er en række politiske foreninger, der står bag Sagro, og her arbejdes for at skabe de bedste rammevilkår for landmændene, og det er vi faktisk stolte over, siger Søren Søndergaard.

Ny strategi

Sagro valgte i sommer at se indad og finde en ny kvægchef i egne rækker.

Det blev Morten S. Thomsen, der selv har erfaring med at yde kvægrådgivning gennem en lang årrække. Han er i gang med at relancere strategien med fokus på at møde landmændene i øjenhøjde, når det drejer sig om rådgivning.

- Vores landmandskunder interesserer sig for deres dagligdag og deres udbytte her og nu. Vi kommer ikke til at bruge kræfter på mange projekter, men vægter at vi møder vores kunder, dér hvor de har brug for os, siger Morten S. Thomsen.

Som de første synlige initiativer har Sagro med virkning fra 1. oktober ansat to nye kvægrådgivere.

Det er Bruno Due og Flemming Hølmkær, som begge tiltræder 1. oktober.

Bruno Due kommer fra en stilling i Syddansk Kvæg. Han får base i Billund/Esbjerg.Flemming Hølmkær kommer fra en stilling som teamkoordinator i Keenan. Han får base i Holstebro/Herning.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame