Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Sæd fra italienske tyre på vej til Danmark

Af MAN - 6. jan. 2019 KL. 09:00

Mosegården A/S lancerer salg af sæd fra det italienske firma Inseme.

Fra indeværende måned kan man købe sæd hos en ny udbyder på det danske marked. Det sker når Mosegården A/S lancerer salg af sæd på NutriFair den 16. og 17. januar i Fredericia.

- Til NutriFair lancerer vi vores nye tiltag med salg af sæd fra det italienske firma Inseme. Sammen med vores samarbejdspartner Inseme kan vi levere genetik af høj kvalitet til de danske landmænd, siger Ann Louise Christensen, Mosegården A/S.

- Vi er meget optaget af at udvikle virksomheden, og med dette tiltag gør vi det. På samme tid holder vi fast i at være det lille alternativ, der gør den store forskel, siger Knud-Erik Jensen, Mosegården A/S.

I løbet af januar får Mosegården det første tyresæd på lager, og de er herefter klar til at levere sæd til de danske landmænd.

Mosegården vil som udgangspunkt have et fast sortiment af tyresæd, men vil også købe sæd hjem efter andre tyre, hvis der er efterspørgsel herpå. Det faste sortiment kommer til at rumme både tyre med højt fokus på type samt produktionsegenskaber. De italienske tyre er også velkendte for indholdsstoffer i mælken, der er interessante til osteproduktion.

- Vi ser frem til samarbejdet med Inseme, men allermest til også at kunne servicere vores kunder med genetik af høj kvalitet, udtaler Ann Louise Christensen, Mosegården A/S.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame