Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Over 670 dyr kommer til Hjørring

Af SSV - 20. jun. 2018 KL. 14:05

Hjørring Dyrskue.t er spækket med oplevelser for store som små, og der er lagt op til nogle festlige og dyrerige dage for alle interesserede fra land og by.

Selvom der er sket en rivende udvikling siden Hjørring Dyrskues start i 1845, er husdyrene uden tvivl stadig omdrejningspunktet på dyrskuet. I år er der over 670 dyr tilmeldt inden for kategorierne malkekvæg, kødkvæg, heste, får, kaniner, høns og andet fjerkræ, når dyrskuet slår dørene op 22 og 23 juni.

Det skriver Hjørring Dyrskue i en pressemeddelelse.

Der udstilles end del flere dyr i forhold til sidste år, men det er ikke kun i dyreudstillingen at der er fremgang. Pladserne i maskinudstillingen blev revet væk,

- Dyrskuebestyrelsen og jeg er voldsomt stolte af den flotte opbakning til dyrskuet fra både udstillere og de mange frivillige - uden dem var der ikke noget dyrskue. Den flotte opbakning vidner også om, at det er de rette tiltag vi satser på fx med outdoor og madbazaren. Det er jo en balancegang mellem de traditionelle indslag vi alle forbinder med dyrskuet og nye spændende tiltag, der kan trække nye folk til. Vi glæder os utrolig meget til at dyrskuet løber af stablen, og vi håber at der er mange, der har lyst til at komme forbi til et par festlige dage på dyrskuepladsen, siger dyrskueformand Jens Myhren.

Traditionen tro afholdes der dyrskueshows både fredag og lørdag, hvor øjet kan lade sig fornøje af flotte opvisninger inden for dressur, spring og show.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame