Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny Bobman-maskine på vej

Af mbl - 26. feb. 2018 KL. 14:31

Den nye Bobman-maskine forventes at være gennemtestet og sat i produktion, så den kan præsenteres på Agromek og Eurotier til efteråret.

Jydeland Maskinfabrik A/S arbejder i øjeblikket intenst på at udvikle en ny maskine i sin populære Bobman-serie.

Projektleder på Jydeland Maskinfabrik, Morten Uhrskov le Fevre, vil endnu ikke røbe detaljer om den nye maskine.

Han oplyser dog, at der bliver tale om en kombination af to nuværende maskiner i serien, den selvlæssende Bobman SL strømaskine til blandt andet savsmuld og snittet halm, samt Bobman Feeder, der er en kombineret strømaskine og fodervogn til stalde med dybstrøelse.

- Vi forventer at have den nye maskine i Bobman-serien gennemtestet og sat i produktion, så vi kan præsentere den på Agromek og Eurotier til efteråret, siger Morten Uhrskov le Fevre.

Sandstrøning

- I øjeblikket arbejder vi også på at forbedre Bobman Feeder. Vi har modificeret den til at strø sand. Det fungerer allerede fint, men vi forsøger at finde punkter, hvor den kan forbedres, fortæller projektlederen.

Han peger i øvrigt på, at produktudvikling er et helt centralt fokusområde hos Jydeland Maskinfabrik.

- Udviklingen går hurtigt, så der opstår hele tiden nye behov hos vore mange kunder. Derfor er det en vedvarende opgave for os hele tiden at udvikle nye produkter og optimere og forbedre de eksisterende, forklarer Morten Uhrskov le Fevre.

- I den proces er det uhyre nyttigt for os at få vores arbejde vurderet af nogle udenforstående. Derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med Tecca fra Randers, som har specialiseret sig indenfor teknisk tegning og rådgivning. Det gavner ikke kun udviklingen af vore nye maskiner, men også hele tegneprocessen vil få et løft, fortsætter han.

Gode idéer fra kunderne

- For hele tiden at have fingeren på pulsen, benytter vi enhver given lejlighed til at komme ud og møde vore kunder. Det er nemlig ofte i det direkte møde med landmændene, som kender dagligdagens udfordringer ude på bedrifterne, at vi får de allerbedste ideer, påpeger Morten Uhrskov le Fevre og fortsætter:

- En sådan mulighed havde vi for nyligt, da avlsforeningen Midt/Øst Holstein holdt årsmøde hos en af vore kunder, Lisbeth Klinge, Knebel på Mols. Hun gør allerede brug af vores Bobman Pro og er derfor den perfekte sparringspartner. Lisbeth viste sin gård frem og demonstrerede, hvordan hun bruger sand i sengebåsene.

- Ved den slags lejligheder bliver vi i den grad bekræftet i, hvor vigtigt det er for os at være tilstede ude i marken. Det er jo situationer som denne, der er med til at give os stof til eftertanke og derfor er altafgørende for vort udviklingsarbejde. Det er vigtigt for os, at vore produkter lever op til vore kerneværdier, nemlig enkelhed, funktionalitet og - ikke mindst - kvalitet, slutter Morten Uhrskov le Fevre.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame