Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Mælkeprisen i august er uændret

Af JOF - 23. jul. 2019 KL. 13:40

Arlas acontopriser for konventionel mælk og økologisk mælk forbliver uændrede i august 2019.

Arlas acontopris for konventionel mælk er uændret fra 1. august 2019, skriver Arla i en pressemeddelelse. Derfor vil Arlas acontopris for konventionel mælk af førsteklasses kvalitet baseret på GMO-frit foder, hvor medlemmet har indsendt data for Arlagården Plus, være 249,3 DK øre/kg.

Arlas acontopris for økologisk mælk er ligeledes uændret fra 1. august 2019. Derfor vil Arlas acontopris for økologisk mælk af førsteklasses kvalitet, hvor medlemmet har indsendt data for Arlagården mælk, være 324,9 DK øre/kg.

Markedsoversigt

Samlet set er den europæiske mælkeproduktion stabil i forhold til sidste år, selv om de regionale forskelle, vi har set hidtil i år, fortsætter. Især i Storbritannien og Irland, der viser stærke stigninger i forhold til sidste år. Den globale produktion fortsætter med at falde, skriver Arla i pressemeddelelsen.

Industrimarkederne forbliver stille, og priserne er fortsat relativt stabile i hele Europa, men med begrænset aktivitet, da de fleste købere har deres kortsigtede positioner afdækket. De europæiske smørpriser faldt yderligere i juni som en reaktion på lavere flødepriser, men forbliver attraktive for eksport sammenlignet med prisniveauerne i både New Zealand og USA.

De økologiske markeder forbliver stabile.

Udsigterne for mælkeprisen for de kommende måneder er stabile.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame