Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ledige gylletanke får egen børs

Af mod - 29. nov. 2017 KL. 13:38

Lige nu er mange på udkig efter plads til gylle, for deres egne tanke er ved at være fyldte på grund af det våde efterår.

Det våde efterår, gjorde desværre udbringningen af næringsstofferne fra gylletanken umulige, og desuden fylder regnvandet op i gyllebeholdere, der ikke har presenning, men blot et flydelag. Derfor er mange på udkig efter mere plads til deres gylle, og Sagro vil nu hjælpe med den udfodring.

Sagro, der har afdelinger i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg, har oprettet en gylletankbørs, hvor der formidles kontakt mellem landmænd med bugnende gyllebeholdere, og landmænd, der har ledig kapacitet. Måske skal den ledige kapacitet findes på nedlagte landbrug, hvor gylletankene er intakte, men ikke i brug.

Sagro skriver på deres hjemmeside, at selv begrænset ledig kapacitet er interessant, så hvad som helst, skan nærmest meldes ind, da det måske vil være til stor hjælp for en kollega i nabolaget.

I Sagros gylletankbørs kan man let oprette sig som enten køber eller sælger af tankkapacitet, og det hele foregår på hjemmesiden.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame