Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

LDM udnævner direktør

Af MAN - 7. jan. 2019 KL. 14:30

Christen Sievertsen får ny titel i Danske Mælkeproducenter.

Med virkning fra 1. januar 2019 har Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter udnævnt foreningens hidtidige sekretariatschef, Christen Sievertsen til direktør.

Udnævnelsen skaber ikke store ændringer internt i foreningen, men udadtil vil Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter komme til at fremstå som en mere moderne forening og få den opmærksomhed, som LDM fortjener med over halvdelen af de danske mælkeproducenter som medlemmer, skriver foreningen i en pressemeddelse.

Christen Sievertsen blev ansat i LDM i 2004, og siden har foreningen udviklet sig fra at have en enkelt ansat til nu at have et sekretariat med tre ansatte.

- LDM har gennemgået en meget positiv udvikling siden etableringen i 1981. I er det 38 år siden foreningen blev stiftet. Især siden årtusindskiftet er medlemsopbakningen steget markant, og dermed er mulighederne for politisk påvirkning styrket. I bestyrelsen vil vi gerne opretholde fremgangen i de kommende år og markere os på lige fod med andre producentorganisationer, og det håber vi, at udnævnelsen kan være med til, siger formand Kjartan Poulsen.

Christen Sievertsen er uddannet agronom i 1985, og senere Ph.D og journalist-uddannet. Har fungeret som forsker i nogle år, efterfulgt af en kort periode som redaktør for Landbrug Syd, og dernæst redaktør for Bovilogisk i knap 10 år frem til august 2004, hvorefter han har været ansat ved Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame