Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Landbrugsstyrelsen sender slagtepræmie i høring

Af MAN - 8. nov. 2018 KL. 10:00

En ny bekendtgørelsen om slagtepræmier for kvier, tyre og stude er i offentlig høring.

Landbrugsstyrelsen har netop sendt bekendtgørelsen om slagtepræmie for kvier, tyre og stude 2019 i offentlig høring. Landmænd kan sende deres kommentarer ind til styrelsen senest 19. november 2018.

Se udkastet til bekendtgørelsen om slagtepræmie for kvier, tyre og stude 2019 på høringsportalen på Føde- og Miljøvarestyrelsens hjemmeside.

Landbrugsstyrelsen vil indføre lempeligere sanktionsregler i situationer, hvor ansøgeren ikke har anmeldt alle sine landbrugsarealer. Hvis ansøgeren ikke har anmeldt alle sine landbrugsarealer, mangler han at opfylde en af betingelserne for at få støtte. De nye sanktioner ligner dem, der er på grundbetaling og andre direkte støtteordninger, skriver styrelsen i en pressemeddelelse.

I den nye bekendtgørelse præciserer Landbrugsstyrelsen desuden, at kommunikation fra Landbrugsstyrelsen til tilmeldte producenter følger dine brugerindstillinger i Miljø- og Fødevareministeriets tast selv-service.

- Det betyder, at vi pr. 1. januar 2019 kun kommunikerer via Tast selv-service, medmindre du i brugerindstillingerne i Tast selv-service har valgt også at modtage post via e-mail eller som brev, skriver styrelsen.

Bekendtgørelsen forventes at træder i kraft 1. januar 2019.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame