Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Kvæg-direktør fratræder i Seges

Af SSV - 28. maj. 2018 KL. 11:00

Gitte Grønbæk forlader stillingen som sektionsdirektør for kvæg hos Seges.

Gitte Grønbæk, sektordirektør for Kvæg, fratræder sin stilling, og kvægsektoren skal dermed have ny direktør. Skiftet sker efter gensidig aftale mellem Gitte Grønbæk, formandskabet for Landbrug & Fødevarer Kvæg og Seges, skriver Seges i en pressemeddelelse.

Gitte Grønbæk opgave har dels været at lede den kvægbrugsfaglige rådgivning, dels at sikre den langsigtede strategi for udviklingen i kvægbruget, herunder at varetage kvægbrugets erhvervspolitiske interesser.

- Dansk kvægbrug er verdens bedste kvægbrug, og det er en position, Gitte Grønbæk har været med til at cementere i sin tid i spidsen for sektoren. Jeg vil gerne takke Gitte for det solide, lange seje træk og gode arbejde, hun har leveret de seneste 10 år, siger direktør for Seges, Anne Lawaetz Arhnung.

Det seneste år har Christian Lund været formand for sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer Kvæg. Han siger:

- Gitte Grønbæk har leveret en meget stor og dedikeret indsats for de danske kvægbrugere de seneste ti år, hvor dagsordenen ikke altid har været lige let eller lige enkel. Trods det har vi sammen nået gode resultater. Vi har i kvægbruget netop lagt en ny strategi, og det er tid til at få nye kræfter ind til at stå i spidsen for arbejdet med at føre den ud i livet, siger Christian Lund.

- Det har været 10 meget spændende år, hvor jeg sammen med formanden og bestyrelsen har sat væsentlige aftryk på udviklingen i sektoren. Vi har i Danmark verdens bedste kvægbrugere og verdens bedste kvægbrug, og jeg er stolt over at have været med til at gøre en forskel for alle de mange dygtige landmænd. At der nu er andre kræfter, der skal tage over, er helt naturligt. Jeg ser frem til at følge den videre udvikling, siger Gitte Grønbæk.

Trine Barrett er kontaktperson for sektorbestyrelsen, Kvæg og i øvrige overordnede spørgsmål til kvægområdet indtil Gitte Grønbæks afløser er fundet.

Gitte Grønbæk er uddannet cand. agro og HD i organisation kom til Seges fra en stilling som forstander på Vitus Bering - Center for Erhvervsrettet Uddannelse i Horsens.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame