Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

JH Agro lancerer ny styring til JH MiniStrø

Af Maskinbladet - 11. jun. 2018 KL. 11:26

  • ww295323_1
  • ww295323_2

Med den nye generation af styring til JH MiniStrø, har JH Agro lagt vægt på blandt andet øget brugervenlighed og fleksibilitet.

JH Agro har lanceret en ny generation af styring til JH MiniStrø, hvor der med virksomhedens egne ord er lagt vægt på højere brugervenlighed, øget fleksibilitet og helt nye anvendelsesmuligheder.

- Den nye styring kan eftermonteres på alle eksisterende JH MiniStrø-anlæg, og den er vores anbefalede styring, når der skal etableres nye JH MiniStrø anlæg, siger Ken Hyldgård, salgs- og udviklingsdirektør i JH Agro.

- Landmanden får en lang række forbedringer og effektiviseringer, som blandt andet indbefatter et nyt skiftezone-system, som muliggør op til fem MiniStrø-enheder på hvert skinnesystem, og fremover er der mulighed for at betjene anlægget via pc, mobil eller tablet, fortæller han.

Nyt vejesystem

- Vi har også udviklet et nyt vejesystem, der giver præcise aflæsninger, simpel indstilling af foderkurven og en nøjagtig registrering af foderforbruget, som let kan aflæses på det store 10 tommer touch-display, nævner han.

Ifølge Ken Hyldgård er udviklingen foretaget på baggrund af input fra kunderne, som er omsat til håndgribelige forbedringer i driften. For at opnå det fulde udbytte med den nye styring skal der være wifi-forbindelse med Internetadgang i stalden.

- Det giver også landmanden mulighed for at få fjernsupport fra JH Agro, fremhæver han.

Styringer udskiftes

JH Agro er i gang med de første udskiftninger af styringer hos kunderne.

- Vi er overbeviste om, at rigtig mange kunder vil skifte til den nye styring, og de kan forud for beslutningen få en introduktion til styringen på vores mini-testanlæg i Holstebro, siger Ken Hyldgård.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame