Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Dom for sex med kvie: Anders Lund Madsen vil betale bøden

Af JOF - 14. nov. 2018 KL. 15:36

Anders Lund Madsen har tilbudt at betale bøden for den 23-årige mand, der i går blev dømt for at have haft sex med sin kvie.

Ifølge Ekstra Bladet har tv- og radioværten, Anders Lund Madsen, tilbudt at betale de 1000 kroner som en 23-årig mand i går blev dømt til at betale for at have haft sex med sin kvie.

Dommen om overtrædelse af dyresexloven er en af de første af sin art.

Manden med bøden blev anmeldt til politiet af sin svigerinde, der greb manden på fersk gerning med bukserne nede og underlivet presset imod kviens bagende.

Den 23-årige mand, der mandag fik sin dom, nægter sig dog skyldig i anklagerne om dyresex med kvien.

Ekstra Bladet skriver, at Anders Lund Madsen ikke har ønsket at stille op til interview, men i en sms til Ekstra Bladet påpeger han, at han ikke forventer, at det bliver aktuelt at betale bøden på 1000 kroner.

'Det bliver heller ikke til noget, medmindre jeg hører fra manden, hvilket ikke er sket. Så deeet', skriver Anders Lund Madsen.

Over for Radio24syv uddyber radioværten dog onsdag morgen, hvorfor han gerne vil betale bøden.

- Det virker som en fjollet forbrydelse, når ikke der er et offer. Og så primært i det her konkrete tilfælde synes jeg også bare, at det er så ulykkeligt, at den her familie skal gå ind i julen med det her hængende.

- Så jeg tænkte, at hvis man på en eller anden måde kunne tage det økonomiske aspekt væk, så kunne de ligesom begynde at hele. Sammen. Uden alt det, siger Anders Lund Madsen til kanalen.

Præventiv effekt

Manden bag dyresexloven, den tidligere miljø- og fødevareminister Dan Jørgensen, har ikke hørt om, at Anders Lund Madsen vil betale den dømtes bøde, og han ønsker ikke at kommentere sagen om radioværten. Han håber dog, at selve dommen resulterer i en præventiv effekt, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg er jo stadig tilhænger af det forbud, vi har fået lavet. Det viser jo, at der er eksempler på, at det sker. Her er der et konkret tilfælde, hvor det har ført til domsfældelse.

- Jeg forholder mig ikke til strafudmålingen i en konkret sag, men jeg synes, man skal straffe de her ting på en måde, så det kan mærkes, så det også kan få en præventiv effekt. Der forventer jeg også, at man fra myndighedernes side laver en evaluering af, om strafudmålingen ligger på det rigtige sted, lyder det fra Dan Jørgensen til Ekstra Bladet.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame