Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

DeLaval vinder International Ag-Ingeniør-pris

Af Maskinbladet - 22. jan. 2019 KL. 10:00

  • ww322279_1
  • ww322279_2

DeLaval robot malkesystemet har fået tildelt prisen for dets betydelige teknologiske fremskridt af American Society of Agricultural og Biological Engineers.

DeLaval frivillige malkesystem VMS V300? blev for nylig udnævnt til en 2019 AE50-prisvinder at American Society of Agricultural og Biological Engineers (ASABE).

AE50-priserne hædrer årets mest innovative design inden for tekniske produkter eller systemer til fødevare- og landbrugsindustrien. DeLaval VMS V300? repræsenterer et betydeligt spring inden for innovation i robotmalkning.

- Vi er stolte af at modtage denne pris fra sådan en anerkendt professionel organisation som ASABE, siger Gavin Strang, DeLaval Market Development og Sales Support Manager for Capital Equipment.? ?Da DeLaval har været synonym med robotmalkning i årtier, er vi ekstremt stolte af at tilbyde mælkeproducenter et redesignet malkesystem med revolutionerende fremskridt inden for dyrevelfærd, fødevaresikkerhed og gårdens rentabilitet.?

Med 10 procent højere kapacitet, op til 50 procent hurtigere påsætningstid, op til 99,8 procent vellykket påsætning, pattespray der dækker op til 99 procent, ægte kirtelmalkning, lavere driftsomkostninger end tidligere systemer og med potentielt over 3.500 kg mælk pr. dag, sætter DeLaval VMS V300 en helt ny ydelsesstandard i industrien*.

VMS V300 inkluderer DeLaval InControl?, den nye brugerflade der giver fjernadgang til information og kontrol af systemet. DeLaval PureFlow?, den nye transparente forberedelseskop, er en anden ny funktion til VMS V300. Endelig er DeLaval InSight?, det seneste inden for visionsteknologi, der sørger for en smidig, hurtig og præcis påsætning.

Til at hjælpe med at håndtere dataene, som VMS V300 indsamler, lancerede DeLaval også DelPro? Companion, en ny mobil app, der giver landmanden fuld besætningsstyring lige ved hånden. Producenten kan se ko-lister og data, få adgang til deres besætnings aktiviteter og meget mere.

Virksomheder fra hele verden kan tilmelde sig til den årlige AE50 konkurrence og op til 50 af de bedste produkter bliver valgt af en panel af internationale ingeniøreksperter. Dommerne vælger innovative produkter, der gør størst teknologisk fremskridt inden for fødevare- og landbrugsindustrien.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame