Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

DeLaval fordobler produktionskapaciteten

Af SSV - 1. nov. 2018 KL. 13:13

Kundeefterspørgslen efter det nye DeLaval VMS malkesystem V300 overstiger forventningerne

Efter den vellykkede lancering af det nye automatiske malkesystem, VMS V300, har DeLaval øget produktionen, da ordreindgangen er steget markant fra det øjeblik, systemet blev lanceret. Vi har næsten fordoblet antallet af personale, der arbejder på produktionslinjen i Sverige, og der er implementeret et udvidet produktionshold. Andre produktionsfaciliteter, der leverer til Sverige, har også øget kapaciteten væsentligt for at supportere den positive ordreindgang.

Det LEED-certificerede, guld prisbelønnede DeLaval distributionscenter, der er indviet i år i Tyskland, hjælper med ordreindgangene af VMS V300 system ved at sørge for mere lagerplads med højere effektivitet, der vil reducere leveringstiden til kunderne.

- Vi er meget tilfredse med, hvordan vores kunder har taget imod det nye VMS V300 malkesystem. Det nye distributionscenter fungerer som en afgørende del af succesen ved at forsyne kunder og forhandlere. Det er nøglen til en kollektiv succes for DeLaval, forhandlere og landmænd at styrke den fremtidige forsyningskæde, siger John-Erik Hermanson, Executive Vice President Supply Chain.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame