Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

DeLaval deltager på årskongressen i European Dairy Farmers

Af SSV - 24. jun. 2019 KL. 09:40

DeLaval deltager på European Dairy Farmers (EDF) årlige kongres i Kolding den 25.-27. juni. Temaet i år er effektivt landbrug.

Hvert år mødes over 300 EDF medlemmer fra hele Europa for at diskutere et særligt emne og for at lære om mælkeproduktion i værtslandet. I år er temaet

"Efficient Farming on the Edge", og værtslandet er Danmark.

DeLaval anser effektivitet i landbruget som en af de fire væsentligste udfordringer på gården sammen med gårdens rentabilitet, fødevaresikkerhed og dyrevelfærd. DeLaval sponsorerer European Dairy Farmers med et guldsponsorat, som tidligere år, og de vil have en workshop om Cow Longevity under kongressen.

DeLaval har i mange år haft flere events om dette emne og om, hvordan man forlænger en kos produktive levetid ved at sikre god kokomfort og management, mens man forbedrer dyrevelfærd. I løbet af 2019 vil DeLaval, ud over workshoppen ved EDF kongressen, holde en række events rundt i Europa om Cow Longevity, der skal hjælpe landmænd med ikke kun at forbedre koens livskvalitet men også forbedre medarbejderes livskvalitet, der arbejder i mælkeproduktioner.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame