Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Danish Crown gentager tivoli-succes

Af ame - 10. jul. 2018 KL. 14:10

Endnu en gang arbejder Danish Crown sammen med Tivoli Friheden om levering af saftige burgerbøffer.

Danish Crown Beef er endnu en gang gået sammen med Tivoli Friheden i Aarhus om at levere oksekød til burgerne, når der sommeren igennem hver fredag er musikarrangementer i forlystelelsesparken. Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

- Vi har igen i år lavet et samarbejde med Tivoli Friheden om, at vi må opstille en madbod tæt på scenen, så de mange besøgende kan købe vores kalve- og okse burgere, mens de lytter til musikken. Boden giver god synlighed for Danish Crown, da vi har muligheden for at fortælle de mange besøgende, at vi har leveret kødet til de her gode burgere, siger Martin Thomsen fra Danish Crown Beef.

citat startcitat start

Det er skønt, at man til blandt andet store selskaber kan skrive og fortælle, at varen er af dansk oprindelse, og at Tivoli Frihedens restauranter er med til at tage ansvar for landbruget i Danmark.

Niels Kirkegaard - køkkenchef for Tivoli Frihedens restauranter

citat slutcitat slut

Gennem cateringfirma

Det er medarbejdere fra Tivoli Friheden, som langer burgere over disken, og så sørger Danish Crown for at forsyne det aarhusianske tivoli med kalve- og oksekød til burgerne gennem AB Catering i Aarhus. Ud over at sørge for det gode kød, så har Danish Crown også samarbejdet med Tivoli Friheden om burgerbarens udseende og skiltning.

Siden fed fredag arrangementet blev skudt i gang d. 20. april har der været godt gang i madboden. Ind til nu er der blevet nydt cirka 7500 burgere til de gode toner fra fed fredag arrangementet. Derudover bliver der også solgt burgers og andet lækkert oksekød i parkens mange restauranter. Hos Tivoli Friheden er man også godt tilfredse med niveauet for salget af burgere og ser med stor optimisme frem mod resten af sommeren i forhold til burgersalget.

- Vi har fået det hele samlet hos Danish Crown Beef, hvilket vi er meget glade for. Vi får leveringssikkerhed, en god kvalitet, ensartethed, og så får vi i de aftalte mængder. Sidst men ikke er mindst, er en stor del af oksekødet dansk oprindelse, hvilket vi sætter stor pris på, siger Niels Kirkegaard, som er køkkenchef for Tivoli Frihedens restauranter og tilføjer.

- Det er skønt, at man til blandt andet store selskaber kan skrive og fortælle, at varen er af dansk oprindelse, og at Tivoli Frihedens restauranter er med til at tage ansvar for landbruget i Danmark.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame