Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Arlas mælkepris stiger to eurocent

Af SSV - 21. jun. 2018 KL. 13:21

Arlas acontopris for konventionel mælk stiger med 2 eurocent i juli 2018. Acontoprisen for økologisk mælk forbliver uændret.

I acontoprisen indgår tillægget for deltagelse i Arlagården® Plus på 1 eurocent Dermed bliver acontoprisen for konventionel mælk inklusive tillæg for deltagelse i Arlagården Plus 247,7 øre/kg. Acontoprisen for mælk produceret på basis af non-GM foder inklusive tillæg for deltagelse i Arlagården Plus bliver 255,1 øre/kg. Acontoprisen for økomælk inklusive tillæg for deltagelse i Arlagården Plus bliver 312,1 øre/kg.

Stigningen i de europæiske mælkemængder har været på et lavere niveau end forventet på grund af vejret i første halvdel af 2018. Dette har, sammen med stærk eksportefterspørgsel fra især Asien, bevirket at priserne på industrimarkederne er steget væsentligt i alle kategorier gennem de seneste måneder. Priserne begynder at stabilisere sig idet købere afventer, hvordan de kommende sommermåneder udvikler sig. Stor produktion på det økologiske marked fortsætter med at presse priserne på økologiske produkter.

Idet vi går ind i et nyt kvartal vil priserne, som vanligt, blive påvirket af den kvartalsvise justering af valutakurserne.

Udsigten for mælkeprisen for de kommende måneder forbliver positiv.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame