Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Arlas bestyrelsesformand melder pensionsplan ud

Af esu - 4. dec. 2017 KL. 08:32

Formanden for Arlas bestyrelse, 65-årige Åke Hantoft, har meddelt Arla Foods ambas bestyrelse, at han har besluttet sig for at gå på pension i den nærmeste fremtid.

Formanden for Arlas bestyrelse, 65-årige Åke Hantoft, har meddelt Arla Foods ambas bestyrelse, at han har besluttet sig for at gå på pension i den nærmeste fremtid. Da ingen af familiens børn står til at overtage bedriften, har Åke Hantoft og hans hustru Ann-Karin valgt at sætte deres gård i Ösarp i Sverige til salg. Det skriver Arla i en pressemeddelelse.

Som en konsekvens af sine planer har Åke Hantoft meddelt bestyrelsen, at han ønsker at træde tilbage som formand og stoppe som medlem af bestyrelsen senest på repræsentantskabsmødet i maj 2019 eller tidligere, hvis salget af bedriften fuldføres inden da.

Bestyrelsen indleder derfor en proces med henblik på at finde frem til Åke Hantofts efterfølger som formand for Arla Foods ambas bestyrelse.

Åke Hantoft siger om sin beslutning:

- Min hustru og jeg har besluttet, at det nu er det rette tidspunkt at fortælle, at vi er begyndt at tænke på at gå på pension. Vi er begge fyldt 65 år, og vi har dedikeret mange år til vores gårde og til Arla Foods. Nu vil vi gerne kunne bruge mere tid på familien og hinanden, og da vores tre børn alle har flotte karrierer uden for mælkeproduktion, har vi taget beslutningen om at sætte vores gård til salg.

- Jeg har altid været og er stadig meget stolt over at stå i spidsen for Arla Foods, som vi hele tiden arbejder med at modernisere og internationalisere, senest gennem vores Good Growth 2020-strategi. Derfor er det meget vigtigt for mig at sikre, at bestyrelsen har den nødvendige tid til at lægge en plan for fremtiden, og det er grunden til at jeg offentliggør mine planer allerede nu.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame