Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Arla hæver acontopris

Af SSV - 22. maj. 2018 KL. 14:00

Arlas acontopris for konventionel mælk stiger med 1 eurocent i juni

Arlas acontopris for konventionel mælk stiger med 1 eurocent i juni 2018. Acontoprisen for økologisk mælk forbliver uændret.

I acontoprisen indgår tillægget for deltagelse i Arlagården Plus på 1 eurocent. Dermed bliver acontoprisen for konventionel mælk inklusive tillæg for deltagelse i Arlagården Plus 234 øre/kg. Acontoprisen for mælk produceret på basis af non-GM foder inklusive tillæg for deltagelse i Arlagården® Plus bliver 241,4 øre/kg. Acontoprisen for økomælk inklusive tillæg for deltagelse i Arlagården® Plus bliver 313,3 øre/kg.

Selvom vejrforholdene nu bliver bedre, har det lange, kolde forår i visse områder reduceret udbyttet og industrimarkederne mangler varer. Dette har sammen med stigende eksportefterspørgsel og stærk europæisk efterspørgsel højnet priserne især på ost og smør, mens SMP-priser også er blevet en smule stærkere end forventet.

Et stærkt udbud af økologisk mælk sætter et fortsat pres på priserne for økologi. Udsigten for mælkeprisen for de kommende måneder er positive.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame