Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Arla-chef går på pension

Af mbl - 12. sep. 2017 KL. 14:55

Efter 30 år hos Arla går vice-CEO, direktionsmedlem og Head of Supply Chain, Povl Krogsgaard, på pension.

vice-CEO, direktionsmedlem og Head of Supply Chain Povl Krogsgaard, går på pension med udgangen af i år, efter en 30 år lang karriere i Arla. Han vil blive efterfulgt af Sami Naffakh, som er blevet udpeget som Executive Vice President & Head of Supply Chain. Sami Naffakh kommer fra en stilling hos The Estée Lauder Companies, hvor han er Senior Vice President for deres Global Supply Chain med ansvar for Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA)

Povl Krogsgaards karriere i Arla Foods spænder over en periode med betydelig vækst og forandringer i virksomheden. Han startede sin karriere i MD Foods i 1987 og blev her en del af topledelsen. Da Arla og MD Foods fusionerede i 2000, blev Krogsgaard udnævnt til Arla's øverste ledelse og i 2004 blev han udnævnt til vice-CEO. Arla har i den tid udviklet sig fra at være et dansk-svensk kooperativ med begrænset international rækkevidde til et kooperativ med ejere i syv europæiske lande, et globalt salg og aftryk fra Supply Chain med en omsætning på over 10 milliarder euro.

Arla's bestyrelsesformand, Åke Hantoft siger:

- På vegne af Arla's bestyrelse, vores ejere ogPovls mange kolleger rundt omkring i verden vil vi sige ham en stor tak for hans enestående indsats for virksomheden. Arla Foods har forandret sig meget igennem årenes løb, og han har været en af de mest betydningsfulde figurer i processen med at forme og levere den forandring der var nødvendig for at vi kunne forblive en sund virksomhed og fortsætte vores vækst. Hans dedikerede indsats og dybe indsigt i Arla og hele branchen har været et uvurderligt aktiv. Vi ønsker ham alt godt i hans nye tilværelse.

Arla Foods CEO, Peder Tuborgh siger:

- Povl har været en exceptionel leder og stor støtte for mig i min tid som CEO - og en sand ven. Han efterlader et enestående eftermæle. Han har bygget nogle af mejeribranchens mest avancerede og bæredygtige mejerier og en Supply Chain organisation som har skabt mange væsentlige fremskridt der har været afgørende for at vi har kunnet levere innovative og banebrydende produkter og fremgangsmåder til vores forbrugere, kunder og ejere. Han har udviklet og vejledt mange enestående ledere og har leveret et væsentligt bidrag til mejeribranchen som helhed.

Sami Naffakh tiltræder i Arla Foods i januar 2018. Sami Naffakh har haft lederroller i store globale virksomheder, som Danone Early Life Nutrition, Reckitt Benkiser og Unilever og nu i The Estée Lauder Companies hvor han startede i 2014. Han har stor global erfaring ved at have stået i spidsen for Supply Chain i EMEA og Asien og Stillehavsområdet, nationale roller i England, Spanien og Algeriet, samt større forandringsprojekter. Sami Naffakh kommer fra Frankrig og har en Masters i Industriteknik fra Ecole des Hautes Industrielles i Lille. Sami er gift og har tre børn.

Peder Tuborgh siger om Sami Naffakhs udnævnelse:

- Sami Naffakh har vist at han har globale lederevner og en stærk forståelse af både forbrugere og de store trends og udfordringer vores kunder står overfor. Det er af afgørende betydning for os, at kunne levere på disse trends og udfordringer for at komme i mål med vores Good Growth 2020 strategi. Jeg ser meget frem til at byde Sami Naffakh velkommen i vores ledelsesteam, mens vi fortsætter med at udvikle stærke brands og arbejde tæt sammen med vores kunder, for at kunne levere både produkter og innovation der kan styrke væksten på det globale mejerimarked.

Som resultat af Arlas succesfulde reorganisering sidste år, som blandt andet betød ændringer i koncernledelsen, for bedre at kunne underbygge målsætningen for udviklingen af brands og global vækst, har Arla Foods Board of Directors besluttet ikke at udnævne en ny vice-CEO eller direktionsmedlem.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame